Partnere

TDC 2024 er den 10. utgaven av konferansen hvor vi samles til en konferansedag fylt av presentasjoner og læring den 21. oktober.

I 2018 og 2019 hadde vi 700 innom dørene som fikk oppleve mer enn 30 bidrag på tvers av et stort tematisk landskap. I 2023 toppet vi dette med 800 mennesker.

TDC er en scene for både internasjonale og lokale talenter der vi satser på å få vist fram hva som finnes i regionen vår samtidig som vi henter inspirasjon utenfra.

I 2023 var 27 bedrifter med som partnere. Dersom din bedrift ønsker plass i vårt vrimleområde for 2024 – ta kontakt da vi allerede har flere påmeldte partnere og et begrenset antall plasser å tilby.

Hvordan er det å være partner på TDC 2024?

TDC har gjennom årene blitt den viktigste IT-arenaen i Trondheimsregionen. Dette kan ses med selvsyn i de 210+ videoene på vår Vimeo-konto eller ved å surfe innom vår Flickr-side.

Som partner vil du få muligheten til å møte kremen av Trondheimsregionens teknologientusiaster, og kanskje, om alt stemmer, knytte en kontakt eller fem.

Vi kan selvfølgelig skryte, men TDC har ikke vært, og vil aldri være noe uten de fantastiske foredragsholderne, deltakerne og dere partnere. Derfor er det viktig for oss at dere som er partnere skjønner at på TDC er man med for å gjøre en forskjell for teknologimiljøet i Trondheimsregionen. Bli med oss og gjør TDC 2024 til en minst like rå konferanse som tidligere!

Hva får du som samarbeidspartner?

Våre samarbeidspartnere får for kr. 29.992,- eks. mva. mulighet for følgende:

  • Stand på inntil seks kvadratmeter (3×2 m2) i vrimleområdet.
  • 2 stk deltagere til konferansen med full diett og deltakelse på etterfest.
  • Logo på konferansens nettside med lenke til din virksomhets hjemmeside
  • Logo i vårt digitale reklamemateriell.
  • Deltakerliste for årets TDC.

Bli partner!

Etter gjennomført bestilling sender du oss epost på connect@trondheimdc.no med PDF-kopien av bestillingen sammen med ditt selskaps logo. Vi ønsker oss aller helst logoen i et redigerbart format med hvit tekst og transparent bakgrunn. (Aller helst i .svg-format.)