Velkommen til TDC 2024

TDC 2024 er den 10. konferansen siden 2012 i regi av TDC-samfunnet. Ikke gå glipp av vår jubileumskonferanse med inspirerende foredrag, god tid til mingling og en etterfest for å runde av kvelden!

TDC gjennomføres av et tverrsnitt av ulike teknologisamfunn i Trondheimsregionen med hjelp fra Den Norske Dataforening (DND). Vårt mål er å organisere en ikke-kommersiell samfunnsdrevet konferanse med teknologientusiaster hvor vi kan lære av hverandre, dele kunnskap og møtes.

Fra begynnelsen i 2012 har vi sett «vår lille konferanse» vokse til mer enn 700 deltakere de siste årene før pandemien. I 2023 hadde vi mer enn 800 mennesker innom dørene og satser på det samme i år. Konferansen kjøres i år med inntil seks spor og mer enn 35 foredrag fordelt på de ulike sporene.

Nå som pandemien endelig er et godt tilbakelagt stadium gleder vi oss til å møtes for å lære, le og dele.

TDC vil aldri være TDC uten alle dere. Bli med den 21. oktober og ta Teknologihovedstaden videre inn i fremtiden!

En dag full av kunnskap

Bli med på en dag full av foredrag fra kjente og ukjente norske og internasjonale foredragsholdere i ulike formater og kategorier. Sjekk programsiden for oversikt og sett sammen din konferansedag.

En etterfest å huske!

Vi har tradisjon for å ha etterfest på kvelden etter konferansen. Etter en lang dag med foredrag passer det godt å slappe av med lett bakgrunnsmusikk, noe godt å drikke og litt å bite i.

Etterfesten er en unik mulighet til å treffe gamle kjente eller møte helt nye.

… og masse kjærlighet

Du vil møte mange interessante personer på TDC 2024. Vi oppfordrer alle til å diskutere, mingle og treffes!

Spørsmål?

Ikke nøl med å kontakte oss dersom du har noen spørsmål til oss. Send oss en epost på connect@trondheimdc.no så skal vi prøve å gi deg et svar så fort vi kan.

Arrangører

TDC er organisert av personer fra et utvalg IT-samfunn i Trondheimsregionen. Årets konferanse gjennomføres med Den Norske Dataforening (DND) som hovedsamarbeidspartner. Les mer om Dataforeningen på www.dnd.no.